Events

 1. Kennissessie Security Metrics

  donderdag 03-05-2018

  Het is onontkoombaar dat een ondernemer risico's moet nemen om zaken te doen. Het is de kunst om maatregelen te nemen waardoor deze risico's acceptabel blijven. Bij het verhogen van een beveiligingsniveau heb je vaak keuze uit tal van mogelijkheden. Elke oplossing heeft zijn eigen kostenplaatje en zijn eigen beveiligingskarakteristieken. Dat maakt het vaak lastig om een effectieve of efficiënte keuze te maken. Als je het goed doet, dan vullen beveiligingsmaatregelen elkaar aan. Echter zijn er vele afweging te maken in de zwaarte van de maatregel en het gewenste effect in de combinatie hiervan. Hoe je zinvol gebruik maakt van deze security metrics, is wat we tijdens deze kennissessie zullen bespreken.

 2. Cqure Hackersboot 2018

  donderdag 17-05-2018

  Net als voorgaande jaren varen we ook in 2018 weer op de Amsterdamse grachten. Hiervoor nodigen we de tophackers uit Nederland graag uit, dus we zien je graag op onze boot! Let wel op, er is beperkt plaats op de boot. Wij zorgen voor een boot, hapjes en drankjes, samen zorgen we voor veel gezelligheid. 

  Let op: dit event is alleen op persoonlijke uitnodiging.

 3. Round Table Qualitative Criteria Red Team Testing | Cyber resilience levels

  Datum nog niet bekend

  Hoe vergelijk je resultaten van red teaming excersities van verschillende organisaties? En hoe kun je als organisatie inschatten op welk level je jouw cyber resilience zit en wat kan je doen om dit te verhogen? Wat moet je doen en hoeveel geld moet je investeren om tot het gewenste level te komen?   

  Sluitende antwoorden daarop hebben we niet maar willen we uiteindelijk wel. Daarom gaan we met een aantal gespecialiseerde professionals met elkaar in gesprek gaan om antwoord te zoeken op de vragen.

  We organiseren wij deze round table sessie samen met TIBER, Threat Intelligence Based Ethical Red Teaming, onderdeel van DNB.

 4. Hacking Challenge

  Datum nog niet bekend

  In juli 2016  en april 2017 hebben we in samenwerking met KPMG twee uitdagende en geslaagde hacking challenges georganiseerd. Na vele mooie reacties op de hackomgeving en het bijbehorende verhaal, geven we in dit jaar hackers opnieuw de kans mee te doen aan een nieuwe challenge! In 2018 staat een gloednieuw verhaal voor je klaar, waar jij je skills mag bewijzen! Wil jij hierbij zijn? Schrijf je dan direct in!
   

 5. Security Society Boat 2018

  donderdag 13-09-2018

  Net als in 2017 organiseren wij ook dit jaar weer een fantastische boottocht door de grachten van Amsterdam voor de CISO's en bestuurders binnen de IT Security branche. Met veel plezier organiseren wij regelmatig de Hackersboot, speciaal voor de tophackers in Nederland. Echter willen wij ook voor de andere lagen binnen de IT Security een gelegenheid te creëren om op een ontspannen manier met elkaar te connecten. 

 6. CISO Dinner: Security Econometrics

  Datum nog niet bekend

  In association with Radboud University and Forrester, Cqure organises a dinner for CISO's where they can meet and talk about the econometric side of business information security. The whole night will take place within the utmost intimate setting while looking over the beautiful canals of Amsterdam. During the night there will be space for in depth discussion, which will lead to concrete tools and can result in a research paper. On invitation only. For more information mail to redactie@cqure.nl

 7. Jouw event bij ons op de agenda?

  Informeer de redactie