Events

 1. Kennissessie Security Metrics

  donderdag 22-11-2018

  Het is onontkoombaar dat een ondernemer risico's moet nemen om zaken te doen. Het is de kunst om maatregelen te nemen waardoor deze risico's acceptabel blijven. Bij het verhogen van een beveiligingsniveau heb je vaak keuze uit tal van mogelijkheden. Elke oplossing heeft zijn eigen kostenplaatje en zijn eigen beveiligingskarakteristieken. Dat maakt het vaak lastig om een effectieve of efficiënte keuze te maken. Als je het goed doet, dan vullen beveiligingsmaatregelen elkaar aan. Echter zijn er vele afweging te maken in de zwaarte van de maatregel en het gewenste effect in de combinatie hiervan. Hoe je zinvol gebruik maakt van deze security metrics, is wat we tijdens deze kennissessie zullen bespreken.

 2. Defend Against Modern Targeted Attacks Training

  dinsdag 16-04-2019, woensdag 17-04-2019, donderdag 18-04-2019

  Maak je op voor een driedaagse kennisintensieve training die je leert hoe je je kunt verdedigen tegen de moderne aanvalstechnieken van red teams en gerichte aanvallers.

  We zullen je niet lastigvallen met de standaard tools van pentesters. En we besteden geen aandacht aan de kant-en-klare regels in je SIEM die eindeloze false positives opleveren. We gaan je juist wel voeden met de nieuwste kennis en technieken van gerichte aanvallers, en geven je hulpmiddelen om je een betere verdediger te maken. Gebaseerd op de vele jaren ervaring in het uitvoeren van Red Teaming operaties, en hands-on SOC- en incident response-ervaring, delen we de essentiële concepten en technieken met je om moderne aanvallen te begrijpen en ertegen te verdedigen.

 3. Round Table Qualitative Criteria Red Team Testing | Cyber resilience levels

  Datum nog niet bekend

  Hoe vergelijk je resultaten van red teaming excersities van verschillende organisaties? En hoe kun je als organisatie inschatten op welk level je jouw cyber resilience zit en wat kan je doen om dit te verhogen? Wat moet je doen en hoeveel geld moet je investeren om tot het gewenste level te komen?   

  Sluitende antwoorden daarop hebben we niet maar willen we uiteindelijk wel. Daarom gaan we met een aantal gespecialiseerde professionals met elkaar in gesprek gaan om antwoord te zoeken op de vragen.

  We organiseren wij deze round table sessie samen met TIBER, Threat Intelligence Based Ethical Red Teaming, onderdeel van DNB.

 4. Jouw event bij ons op de agenda?

  Informeer de redactie

Heb je een vraag?
Kom direct met ons in gesprek!

Vraag Dennis op Whatsapp
Vraag
Dennis
Sluiten