Events

 1. Strategy Boat 2019

  Donderdag 12-09-2019

  Net als in 2017 en 2018 organiseren wij ook dit jaar weer een fantastische boottocht door de grachten van Amsterdam voor de CISO's en bestuurders binnen de IT Security branche. Op deze boot staat plezier centraal en CISO's en bestuurders binnen de IT Security een gelegenheid te creëren om op een ontspannen manier met elkaar te connecten. 

 2. Defend Against Modern Targeted Attacks Training

  Dinsdag 26-11-2019, Woensdag 27-11-2019, Donderdag 28-11-2019

  Maak je op voor een driedaagse kennisintensieve training die je leert hoe je je kunt verdedigen tegen de moderne aanvalstechnieken van red teams en gerichte aanvallers.

  We zullen je niet lastigvallen met de standaard tools van pentesters. En we besteden geen aandacht aan de kant-en-klare regels in je SIEM die eindeloze false positives opleveren. We gaan je juist wel voeden met de nieuwste kennis en technieken van gerichte aanvallers, en geven je hulpmiddelen om je een betere verdediger te maken. Gebaseerd op de vele jaren ervaring in het uitvoeren van Red Teaming operaties, en hands-on SOC- en incident response-ervaring, delen we de essentiële concepten en technieken met je om moderne aanvallen te begrijpen en ertegen te verdedigen.

 3. Jouw event bij ons op de agenda?

  Informeer de redactie

Ontvang de wekelijkse Cqure Update

Sluiten