Events

 1. Training Managing Cyber Security Risks (DAMTA voor managers)

  woensdag 13-02-2019

  Samen met Outflank organiseren wij een 1-daagse training voor managers. Wil jij het naadje van de kous weten hoe aanvallers te werk gaan, maar ben je niet diep technisch? Dan is deze training zeer geschikt voor jou! Na deze training ben je weer volledig op de hoogte van methodieken, modellen en systemen waarmee kwaadwillenden ook jouw organisatie proberen aan te vallen.

  Hoe effectief gaat jouw organisatie om met cyber security risico’s? Welke maatregelen moet je treffen en hoe richt je jouw organisatie daarvoor in? De training Managing Cyber Security Risks geeft het antwoord op deze vragen en brengt je in één dag up-to-date met de meest relevante onderwerpen in cyber security. De training is speciaal gericht op personen met een managementrol in de IT. 

 2. Kennissessie Effective Blue Teaming

  donderdag 28-03-2019

  In deze kennissessie gaan we samen met jou en andere vakgenoten discussiëren over de manier waarop Blue Teams ingericht worden, maar vooral over hoe ze te werk gaan. Volgens expert Marcus Bakker kan het beter. Het is niet alleen Threat Hunting, maar wat als je een aanvaller op het spoor bent...dan begint het pas! Hoe zorg je ervoor dat je jouw defenders advantage behoudt en deze optimaal uitbuit? Dat is een mooie vraag en daarvan zijn voorbeelden te over.  

  Cqure wil er wel zeker van zijn dat we voldoende kennis aanwezig hebben. Naast Marcus Bakker van s de zeer ervaren Red Teamer Marc Smeets van Outflank ook aanwezig, die de aanvallende kant uitstekend kan belichten, daar hij binnen de Red Teaming op topniveau acteert. Een sessie die je absoluut niet wil missen!

 3. Defend Against Modern Targeted Attacks Training

  dinsdag 16-04-2019, woensdag 17-04-2019, donderdag 18-04-2019

  Maak je op voor een driedaagse kennisintensieve training die je leert hoe je je kunt verdedigen tegen de moderne aanvalstechnieken van red teams en gerichte aanvallers.

  We zullen je niet lastigvallen met de standaard tools van pentesters. En we besteden geen aandacht aan de kant-en-klare regels in je SIEM die eindeloze false positives opleveren. We gaan je juist wel voeden met de nieuwste kennis en technieken van gerichte aanvallers, en geven je hulpmiddelen om je een betere verdediger te maken. Gebaseerd op de vele jaren ervaring in het uitvoeren van Red Teaming operaties, en hands-on SOC- en incident response-ervaring, delen we de essentiële concepten en technieken met je om moderne aanvallen te begrijpen en ertegen te verdedigen.

 4. Hackersboot 2019

  donderdag 09-05-2019

  Net als voorgaande jaren varen we ook in 2019 weer op de Amsterdamse grachten. Hiervoor nodigen we de tophackers uit Nederland graag uit, dus we zien je graag op onze boot! Let wel op, er is beperkt plaats op de boot. Wij zorgen voor een boot, hapjes en drankjes, samen zorgen we voor veel gezelligheid. 

  Let op: dit event is alleen op persoonlijke uitnodiging.

 5. Lock pick sessie 2019

  donderdag 23-05-2019

  Dit event heeft als doel een eerste kennismaking met de wereld van lockpicking. Na een beknopte inleiding door onze expert Thijs Bosschert  over de technieken achter ‎lockpicken en de verschillende type sloten, mogen jullie zelf aan de slag. Onder begeleiding van Thijs kunnen jullie zelf ervaren hoe lockpicking in zijn werk gaat.

  Er zal tegen het einde zelfs een kleine lockpicking Capture The Flag gespeeld worden.

 6. Strategy Boat 2019

  donderdag 12-09-2019

  Net als in 2017 en 2018 organiseren wij ook dit jaar weer een fantastische boottocht door de grachten van Amsterdam voor de CISO's en bestuurders binnen de IT Security branche. Op deze boot staat plezier centraal en CISO's en bestuurders binnen de IT Security een gelegenheid te creëren om op een ontspannen manier met elkaar te connecten. 

 7. Jouw event bij ons op de agenda?

  Informeer de redactie

Ontvang kosteloos de wekelijkse Cqure Update

Sluiten