Kennissessie Awareness

donderdag 01-6-2017

Hoe belangrijk is awareness en hoe houd je jouw organisatie alert?

Steeds vaker worden data- en beveiligingslekken gevonden en gemeld. Beveligingsincidenten voorkomen staat hoog op de agenda, maar waar begin je hiermee? En waar zit het grootste risico? 7 op de 10 beveiligingslekken wordt veroorzaakt door menselijke fouten. In deze kennissessie willen we samen dieper ingaan op het onderwerp awareness.


Wij hebben geen paneldiscussie, geen stellingen, geen voorbeeldvragen en zeker geen presentatie. Wij gaan op donderdag 1 juni 2017 1,5 uur actief met elkaar over dit onderwerp in gesprek, waarbij we samen in een intieme groep centraal het gesprek vormgeven. Voor iedereen is er ruimte voor vragen, opmerkingen en meningen. We hebben in eerdere edities ervaren dat dit veel diepgang geeft en dat komt kennisdeling en kennisoverdracht ten goede. 

Zoals altijd sluiten we af met een drankje en een hapje. Heb jij ook behoefte mee te praten en te luisteren, zodat je met de daaruit verkregen informatie ook direct in jouw specifieke organisatie aan de slag kan? Wil je gewoon met professionals discussiëren over dit gecompliceerde onderwerp? Dat kan ook! 

Cqure wil er wel zeker van zijn dat we voldoende kennis aanwezig hebben. Daarom hebben we Matthieu Paques en Maarten Timmerman bereid gevonden om bij de kennissessie aanwezig te zijn als experts.

Kosten

Geen, wij vinden dat kennisdeling niet altijd geld hoeft te kosten.

Certificering punten

Dit event voldoet aan de eisen van CISSP ten aanzien van het behalen van certificering punten. U krijgt voor het deelname aan dit event 2 punten. Na afloop van het event krijgt u een bewijs van deelname per mail gestuurd.

Locatie

Cqure Prinsengracht 217C
1015 DT Amsterdam

020 3642909

Hartelijke groet,
Team Cqure

Het programma

14:30 - 15:00 uurOntvangst
15:00 - 17:00 uurKennissessie
17:00 - 19:00 uurAfsluitende borrel

Experts / sprekers

  1. Maarten Timmerman CEO Awareways

    Maarten Timmerman studied social psychology at the University of Groningen. He is CEO and co-founder of Awareways; a company that is specialized in security awareness and focusses on the human factor. Within Awareways Maarten is responsible for the development of awareness intervention programs, awareness research and consultancy.

    Meer over Maarten Timmerman

  2. Matthieu Paques Senior Manager - KPMG IT Advisory | Cyber Security

    Matthieu is werkzaam als Senior manager in het Cyber security team van KPMG. Hij heeft ruim 10 jaar ervaring met een brede variatie aan security werkzaamheden en heeft zich gespecialiseerd in social engineering en security awareness. Hij heeft uitgebreide veldwerk ervaring met technieken zoals phishing, vishing and onsite pretexting en leidt (onder andere) de security-awareness dienstverlening binnen KPMG. Hij geeft wereldwijd presentaties en workshops en coördineert security conferences voor KPMG wereldwijd.

    Meer over Matthieu Paques