Kennissessie Effective Blue Teaming

Donderdag 28-03-2019

In deze kennissessie gaan we samen met jou en andere vakgenoten discussiëren over de manier waarop Blue Teams ingericht worden, maar vooral over hoe ze te werk gaan. Volgens expert Marcus Bakker kan het beter. Het is niet alleen Threat Hunting, maar wat als je een aanvaller op het spoor bent…dan begint het pas! Hoe zorg je ervoor dat je jouw defenders advantage behoudt en deze optimaal uitbuit? Dat is een mooie vraag en daarvan zijn voorbeelden te over.  

Wij hebben geen paneldiscussie, geen stellingen, geen voorbeeldvragen maar wel een kleine presentatie. Wij gaan op donderdag 28 maart 2019 anderhalf tot twee uur actief met elkaar over dit onderwerp in gesprek, waarbij we samen in een intieme groep centraal het gesprek vormgeven. Voor iedereen is er ruimte voor vragen, opmerkingen en meningen. We hebben in eerdere edities ervaren dat dit veel diepgang geeft en dat komt kennisdeling en kennisoverdracht ten goede. 

Zoals altijd sluiten we af met een drankje en een hapje. Heb jij ook behoefte mee te praten en te luisteren, zodat je met de daaruit verkregen informatie ook direct in jouw specifieke organisatie aan de slag kan? Wil je gewoon met professionals discussiëren over dit interessante onderwerp? Dat kan ook! 

Cqure wil er wel zeker van zijn dat we voldoende kennis aanwezig hebben. Naast Marcus Bakker is de zeer ervaren Red Teamer Marc Smeets van Outflank ook aanwezig, die de aanvallende kant uitstekend kan belichten, daar hij binnen de Red Teaming op topniveau acteert. Een sessie die je absoluut niet wil missen!

Kosten

Geen, wij vinden dat kennisdeling niet altijd geld hoeft te kosten.

Certificering punten

Dit event voldoet aan de eisen van CISSP ten aanzien van het behalen van certificering punten. U krijgt voor het deelname aan dit event 2 punten. Na afloop van het event krijgt u een bewijs van deelname per mail gestuurd.

Locatie

BCN Amsterdam ArenA
Hoogoorddreef 5,
1101 BA Amsterdam

Inschrijven


Het programma

14:30 - 15:00 uurInloop
15:00 - 17:00 uurKennissessie
17:00 - 19:00 uurBorrel