Round Table Qualitative Criteria Red Team Testing | Cyber resilience levels

Datum nog niet bekend

Hoe vergelijk je resultaten van red teaming excersities van verschillende organisaties? En hoe kun je als organisatie inschatten op welk level je jouw cyber resilience zit en wat kan je doen om dit te verhogen? Wat moet je doen en hoeveel geld moet je investeren om tot het gewenste level te komen?   

Sluitende antwoorden daarop hebben we niet maar willen we uiteindelijk wel. Daarom gaan we met een aantal gespecialiseerde professionals met elkaar in gesprek gaan om antwoord te zoeken op de vragen. 

De sessie wordt intiem georganiseerd. We doen dit met een kleine groep mensen die persoonlijk uitgenodigd zijn. Tijdens deze avond wordt een heerlijke maaltijd geserveerd en na afloop is er tijd voor een borrel. Alle input van de sessie zullen we gesrtuctureerd verwerken tot een rapport. Wij hopen dat dit rapport kan dienen als een benchmark waar we de information security wereld mee kunnen helpen hun eigen mate van cyber resilience meet- en vergelijkbaar te maken.

We organiseren wij deze round table sessie samen met TIBER, Threat Intelligence Based Ethical Red Teaming, onderdeel van DNB.

Het programma

Ontvangst17:30 - 18:00 uur
Welkomstwoord18:00 uur
Setting the scene18:00 - 18:15 uur
Dialoog onder genot van een maaltijd18:15 - 20:15 uur
Borrel20:15 - 21:00 uur

Experts / sprekers

  1. Ramon van Ingen Cyber Resilience Expert, bij DNB | TIBER

    Ramon werkt voor TIBER, een onderdeel van DNB, en helpt met name grote financiële organisatie's weerbaarder te worden. Dit doet hij onder andere door middel van het onafhankelijk begeleiden van Red Teaming exercities.

    Meer over Ramon van Ingen

  2. Dennis Nuijens Partner, commercieel verantwoordelijke

    Dennis Nuijens is partner en commercieel verantwoordelijke bij Cqure. Hij treedt tijdens de Round Table Sessie Cyber Resilliene als facilitator.

    Meer over Dennis Nuijens