Kennissessie: Beveilig je clouds voordat het gedonder begint!

24
Oct

In deze kennissessie gaan we samen met jou en andere vakgenoten discussiëren over de manier waarop cloud security ingericht wordt, en de uitdaging waar veel bedrijven mee te maken hebben om op een gecontroleerde en veilige manier naar de cloud te migreren. Het speelveld in en naar de cloud toe is veranderd, maar de spelregels om deze veilig te hebben en houden zijn hetzelfde zo niet scherper. Hoe zorg je ervoor dat je op een uniforme manier controle houdt over je omgeving, zowel in het datacentrum als in de cloud, en de applicaties die daarin draaien? Expert Henk van Achterberg van Symantec weet hoe we vanuit een Zero Trust Model, met verschillende lagen van beveiliging, de veiligheidsrisico’s in zowel het datacentrum als de verschillende clouds kunnen controleren en beperken.

Wij hebben geen paneldiscussie, geen stellingen, geen voorbeeldvragen maar wel een kleine presentatie en een demonstratie. Wij gaan op donderdag <tbd> oktober 2019 anderhalf tot twee uur actief met elkaar over dit onderwerp in gesprek, waarbij we samen in een intieme groep centraal het gesprek vormgeven. Voor iedereen is er ruimte voor vragen, opmerkingen en meningen. We hebben in eerdere edities ervaren dat dit veel diepgang geeft en dat komt kennisdeling en kennisoverdracht ten goede. 

Zoals altijd sluiten we af met een drankje en een hapje. Heb jij ook behoefte mee te praten en te luisteren, zodat je met de zojuist verkregen informatie ook direct in jouw specifieke organisatie aan de slag kan? Wil je gewoon met professionals in gesprek over dit interessante onderwerp? Dat kan ook! 

Kosten

Geen, wij vinden dat kennisdeling niet altijd geld hoeft te kosten.

Certificering punten

Dit event voldoet aan de eisen van CISSP ten aanzien van het behalen van certificering punten. Je krijgt voor het deelname aan dit event 2 punten. Na afloop van het event krijg je een bewijs van deelname per mail gestuurd.

Locatie

BCN Utrecht CS
Catharijnesingel 48
3511 GC Utrecht

Programma

14:30-15:00Inloop
15:00-17:00Kennissessie
17:00-19:00Borrel

Experts/sprekers

  1. Henk van Achterberg Solution Systems Engineer - Symantec

    Henk is a passionate IT and Cyber Security specialist. Henk is a passionate IT and Cyber Security specialist. After a period in IT with different roles, he turned his focus to the cyber security ..

    Meer over Henk van Achterberg