Consulting

Vooroplopen in Cyber Security & Privacy met de consultants van Cqure.

Accelereren naar topniveau

Wij worden vaak gebeld door CISO’s. Om eens even bij te praten. Wij weten precies wat er speelt in het vak en wat de bepalende krachtvelden zijn. Dat maakt ons gelijkwaardige gesprekspartners. Het speelveld verandert razendsnel. De veilige continuïteit van de business is cruciaal. Onze consultants lopen voorop, en mitigeren digitale dreigingen op strategisch, tactisch niveau en brengen advies succesvol versneld naar de praktijk. Ingewikkelde vraagstukken op het gebied van Cyber Security & Privacy leiden wij zo in recordtijd over de eindstreep.

Bevlogen, authentiek en recht voor z’n raap

De consultants van Cqure houden je graag scherp en spelen kort op de bal. Voor ons is het topsport, cyber criminelen een stap voor zijn. Een spel dat wij op het hoogste niveau beheersen. We geven concrete adviezen: authentiek, ondernemend, met een kritische blik en een frisse winnaarsmentaliteit. Onze consultants kunnen daarbij rekenen op de expertise en begeleiding van Cyber Security & Privacy Partners Erik Vreeswijk & Jelte Westra.

Meespelen in de Cyber Security & Privacy voorhoede

De expertises en vaardigheden van onze consultants zijn verschillend. Dat maakt dat zij op diverse vraagstukken inzetbaar zijn. Wij staan nooit stil, continue innovatie door onbeperkte training en ontwikkeling maakt dat wij hackers te slim af zijn. Beschik jij als consultant over het talent om iedere cyber wedstrijd te winnen? Dan ben je welkom in ons team!

Onze huidige vacatures:

Security Consultant | Information Security Officer (ISO)

PMO Cyber Security & Privacy projecten

Allround Security Engineer

(Virtueel) kopje koffie doen?

En even sparren over de cyber uitdagingen van jouw organisatie? Of overweeg je een stap naar een consultancy baan bij Cqure? Met Cqure Consulting accelereer je naar de wereldklasse in de Cyber Security & Privacy. Bel of app Ruben Doeve via 06 195 99 457 of mail naar ruben.doeve@cqure.nl. Dat mag uiteraard ook buiten kantooruren. 

Ontvang updates over de Cqure Consultants