Cqure Consulting

Wij bouwen cybersecurity carrières doordat we de beste opdrachtgevers hebben, bereid zijn te investeren en we de inhoud & ervaring hebben!

Cqure is aan het groeien en zoekt gedreven Security Consultants die ons topteam willen versterken.

Wie zijn wij?

Door jarenlange ervaring in de cybersecurity markt, weet Cqure wat kwaliteit is bij mensen binnen onze branche. Cqure heeft de afgelopen 12 jaar heel veel mensen succesvol weten te bemiddelen voor tijdelijke opdrachten en vaste banen binnen security en privacy. Cqure wil nog verder uitbreiden door de absolute top van Security Consultants aan zich te binden. Top consultants zijn voor ons mensen met veel potentie of die de juiste ervaring en kennis hebben. Cqure is een zeer breed georiënteerd security bedrijf, hierdoor kunnen we Security Consultants een keur aan mooie en interessante opdrachten bieden. Uiteraard krijgen onze consultants ook toegang tot ons netwerk met de beste freelancers en specialisten, om hun kennis nog verder uit te bouwen.

Cqure heeft een van de mooiste locaties in hartje centrum van Amsterdam. Daar ontvangen we klanten, professionals en mensen uit ons netwerk. Op de vrijdag is er altijd een gezellige borrel en ruimte voor coaching. Cqure heeft een filosofie gebaseerd op vertrouwen en heeft werkplezier hoog in het vaandel staan. Wij zijn kritisch, maar ook bereid veel terug te geven. Dit doen wij bijvoorbeeld op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Uiteraard bieden we daarnaast een goede intensieve begeleiding en opleiding door de ervaren partners van Cqure Consulting, Erik Vreeswijk & Jelte Westra.

Wie ben jij?

Als Security Consultant bij Cqure ben jij iemand die net zoals wij veel motivatie haalt uit het bijdragen aan een betrouwbare digitale samenleving. Jij bent een onderscheidende factor binnen organisaties, omdat jij een combinatie hebt van deskundigheid op het gebied van security en bezit over goede sociale vaardigheden. Het liefst ben jij WO geschoold op het gebied van security of informatica. Een andere WO / HBO opleiding met IT of bedrijfskundige focus mag ook, maar dan heb jij al wel de nodige ISC2- en ISACA-cursussen afgerond (CISSP, CISM of soortgelijke certificeringen zijn een must). Naast security is het een pre als je ook beschikt over de nodige privacy kennis, of hier in ieder geval affiniteit mee hebt.

Jij bent net zoals wij gedreven, precies en kritisch. Jij kunt spreken in de taal van onze klanten en jij bent bovenal een leuke gedreven persoonlijkheid. Jij wil graag samen met ons bouwen aan Cqure en daarmee ook aan jezelf.

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Een afwisselende en inhoudelijk interessante baan met veel verantwoordelijkheid;
  • Kunnen werken (en een netwerk opbouwen) bij veel verschillende organisaties;
  • De uitdaging om mee te bouwen aan Cqure, te ondernemen, te ontdekken en met ons mee te groeien;
  • Voldoende mogelijkheden voor verdere persoonlijke groei en ontwikkeling in een zeer innovatieve en kennisrijke omgeving;
  • Prettige en open werkomgeving waarin we op basis van gelijkheid met elkaar omgaan; en
  • Een marktconform salaris en bijbehorende goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Heb jij interesse?

Onze vacatures:

Wil je weten wat Cqure je allemaal kan bieden en wil je met ons in gesprek? Laat hier direct jouw gegevens achter en we nemen contact met je op of mail naar consulting@cqure.nl of bel 020 364 2909.