Inschrijven Defend Against Modern Targeted Attacks (DAMTA) Training

Bedankt voor je interesse in de Defend Against Modern Targeted Attacks (DAMTA) training. Aangezien deze training volgeboekt is, bieden we je hier graag de mogelijkheid om je op deze inschrijfpagina alvast te registreren als deelnemer voor de volgende DAMTA training.

Zodra de datum bekend is, krijg je van ons een email om je inschrijving definitief te maken.

We gebruiken je gegevens alleen ten aanzien van communicatie rondom deze training, zoals bevestiging van je aanmelding, het toesturen aanvullend trainingsmateriaal en facturatie.

Aanmeldformulier
Deelnemersgegevens

Facturatiegegevens

Hieronder kunnen de gegevens ingevuld worden van diegene die de factuur betaalt. Dat kun je zelf zijn, maar ook een organisatie die de betaling van de factuur op zich neemt.


Met het inschrijven tot deze training ga je een betalingsverplichting aan van €1.950,- excl. btw. Cqure stuurt een factuur naar het door jou opgegeven e-mail adres. Tot vier weken voor aanvang, kun je je deelname kosteloos annuleren. Bij annulering tot drie weken voor aanvang ben je 25% van het bedrag verschuldigd. Bij annulering tot twee weken voor aanvang ben je 50% van het bedrag verschuldigd. Bij annulering tot één week voor aanvang ben je 100% van het bedrag verschuldigd. Tot de start van de training kun je jouw inschrijving kosteloos overdragen aan een ander. Door in te schrijven ga je akkoord met deze voorwaarden.