Marco Bosmans

DGA en Forensisch adviseur bij Forensicon

Marco Bosmans

Marco Bosmans is een enthousiaste ondernemer met verstand van zaken en met energie voor tien. Vanuit zijn passie voor recherchewerk en de wetenschappelijke waarheidsvinding, is de rol van CEO van Forensicon hem op het lijf geschreven.

Marco heeft een biotechnologische achtergrond met een specialisatie in de genetica. Na zijn opleiding bleef het recherchevak hem intrigeren. Zijn interesse voor wetenschappelijke technieken in combinatie met zijn passie voor waarheidsvinding, hebben de basis gelegd voor zijn brede generalistische kennis van het forensische werkveld.

Inmiddels heeft Marco kennis van alle verschillende bestaande forensische technieken en de wijze waarop deze technieken zo effectief en efficiënt mogelijk kunnen worden ingezet. Deze kennis, in combinatie met excellente communicatieve vaardigheden, maken Marco een prettige, eerlijke en betrouwbare partner bij de waarheidsvinding.

Als CEO van Forensicon, is Marco beschikbaar voor iedereen die de mogelijkheden van forensische technieken in wil zetten voor de waarheidsvinding in alle verschillende situaties. Forensisch onderzoek is niet langer voorbehouden aan politie en justitie, maar nu beschikbaar voor alle vraagstellingen waarbij twijfel bestaat over de waarheid.

Marco op LinkedIn: Klik hier

Artikelen door Marco Bosmans