Security Services

Officiele samenwerkende partners van Cqure
 

Stuk voor stuk het neusje van de zalm! 

Cqure heeft in haar lange bestaan heel veel kennis opgedaan in de cybersecurity markt. Cqure heeft aantal unieke diensten geselecteerd waar ze 100% geloofd. Elk van deze diensten zijn van grote toegevoegde waarde en excellente kwaliteit. Cqure verzorgt deze diensten graag voor jou.

Om het aantrekkelijk te maken om de services bij Cqure af te nemen bieden wij 10%  korting op alle prijzen zoals vermeld op de verschillrende websites. Volledige begeleiding van Cqure is dat ook inclusief.

Scattered Secrets

Voorkom dat hackers jouw account overnemen! De meest complete en geavanceerde oplossing tegen criminaliteit met openbare credentials. Scattered Secrets geeft live inzage in voor uw organisatie relevante wachtwoorden die gelekt en gekraakt zijn.

Met de meest geavanceerde zelfgebouwde techniek weten wij versleutelde wachtwoorden te kraken, waardoor wij u aan kunnen geven welke voor u relevante email plus wachtwoord combinaties momenteel worden verhandeld en een mogelijke dreiging vormen.

Door deze kennis en inzage kunnen wij u proactief waarschuwen, zodat u proactief kunt kijken welke impact dat op uw systemen en organisatie heeft, vóórdat de hacker heeft toegeslagen. Wij monitoren alles voor u waarschuwen alleen wanneer daadwerkelijk te misbruiken informatie is verkregen.


Ciphermail

Email encryption Centraal gemanaged email op gateway niveau en op mobile devices.

CipherMail biedt producten die e-mail automatisch beschermen tegen ongeautoriseerde toegang tot e-mail tijdens verzending en in rust. De centraal beheerde coderingsgateway ondersteunt alle belangrijke e-mailcoderingsstandaarden zoals S / MIME, PGP, TLS en PDF-codering en is compatibel met elke e-mailinfrastructuur. De ingebouwde datalekpreventiemodule kan worden geconfigureerd om te filteren op creditcardnummers, bankrekeningnummers, grote hoeveelheden e-mailadressen of andere persoonlijke informatie.


AVG Cloud register

Eenvoudig en snel AVG compliant met deze scan.

Met ingang van 25 mei 2018 moet volgens de privacywet AVG (algemene verordening gegevensbescherming) elke onderneming en organisatie kunnen laten zien hoe gegevens worden verwerkt. Dit betekent dat elke ‘verwerking’ moet worden vastgelegd in een verwerkings register. Ook moeten potentiële datalekken en rechten van betrokkenen gedocumenteerd worden. Met de AVG scan hebben wij een unieke methodiek om het volwassenheidsniveau van de AVG wetgeving binnen een organisatie te bepalen, zowel vanuit technisch– als organisatorisch perspectief. 


Hatching

Automatische malware analyses

Hatching is de drijvende kracht achter de meeste ontwikkelingen in Cuckoo Sandbox. We zijn er trots op verschillende Open Source-projecten te ontwikkelen en te onderhouden om de security community als geheel te verbeteren. Naast het bijdragen aan Cuckoo Sandbox, biedt Hatching gepatenteerde sandboxing-oplossingen zoals Hatching Triage. Hatching Triage is ontworpen om elke dag grote hoeveelheden malware te analyseren, waardoor het de ideale oplossing is voor MSSP's, SOAR's en CERT's.


Red-Teaming by Outflank

Topniveau op het gebied van reele aanvalssimulatie.

Wij leveren in samenwerking met Outflank, waar we ook trainingen meer verzorgen, het neusje van de zalm op het gebied van Red-Reaming projecten. Omdat het kennisniveau extreem hoog is van de seniors bij Outflank kunnen zij een absoluut topresultaat neerzetten. De workshop aan het eind van het project zorgt ervoor dat het resilience niveau opzienbarend verhoogt.


Phishingtest.nl

Awareness testen met integraal resultaat. 

Professionele en exclusieve phishing tests. Tests op een buitengewoon professionele en uitgebreide manier. De specialist die verder gaat dan anderen, zowel technisch als qua omvangrijkheid en meetbaarheid.


Cybersprint

Voor een goed beeld van je online footprint.

Cybersprint biedt active inzichten in online aanvals oppervakken en digitale risico's.