Cyber Security & Privacy Services

Officiële partners van Cqure
 

Opgesteld staan om te winnen

Als organisatie streef je naar de grootst mogelijke voorsprong op competitieve Cyber criminelen. De digitale wereld verandert in razendsnel tempo waardoor flexibele toegang tot specifieke Cyber expertise van groot belang is. Cqure weet waar je de allerbeste kennis en oplossingen vandaan haalt uit de topklasse van het Cyber Security & Privacy speelveld.

Onze samenwerkende partners zijn van olympische klasse

Wij hebben een aantal van de allerbeste Cyber Security & Privacy partners geselecteerd. Zij excelleren niet alleen in hun unieke specialisme, van hatching, red teaming tot en met het bouwen van AVG cloud registers, maar bieden ook de allernieuwste technologische innovaties en inzichten. Zo bereikt ook jouw organisatie de top in de beveiliging van de digitale omgeving. Cqure brengt je graag in contact met deze dienstverleners.

Ook op voorsprong komen met de allerbeste Cyber Security & Privacy services?

Bel 020 364 2909, of mail naar info@cqure.nl. Dat mag uiteraard ook buiten kantooruren.


Gehacked? Dag en nacht Incident Response 

Ben je gehacked en heb je direct hulp nodig? Stuur bel of What's app direct met +31658812977 en wij gaan je direct helpen! Wij werken met de meest ervaren experts op dit gebied. 

We zoeken de oorzaak, adviseren en helpen in het opnieuw up en running krijgen van de omgeving en kunnen de eventuele onderhandelingen met de eisers doen. 


Managed Detection & Response Service

Ongelofelijk, als je deze service met 20 jaar ervaring vergelijkt met andere aanbieders op dit gebied. De kwaliteit is een stuk hoger en de prijs is lager. Waarom? Omdat we in staat zijn om rare afwijkingen te herkennen op basis van bekende technieken, tactieken en processen (TTP's) die ze detecteren. Geen tijdrovende en complexe custom use-cases meer dus. Uiteraard werken we met complexe algoritmes.

Het resultaat: minder false positives en dus minder werk. Onboarden in gemiddeld 4 tot 6 weken. Gelooft u het nog? Ze zijn echt uniek in deze categorie.

Wil je ook kwalitatieve, goedkope en snelle monitoring, detectie & response uitbesteden aan de experts? Wij helpen je!   

Folder (ENG)

Folder met Splunk integratie (ENG)


Account Takeover Prevention Service 

Voorkom dat hackers jouw account overnemen! De meest complete en geavanceerde oplossing tegen criminaliteit met openbare credentials. Deze service geeft live inzage in voor uw organisatie relevante wachtwoorden die gelekt en gekraakt zijn.

Met de meest geavanceerde zelfgebouwde techniek weten wij versleutelde wachtwoorden te kraken, waardoor wij u aan kunnen geven welke voor u relevante email plus wachtwoord combinaties momenteel worden verhandeld en een mogelijke dreiging vormen.

Door deze kennis en inzage kunnen wij u proactief waarschuwen, zodat u proactief kunt kijken welke impact dat op uw systemen en organisatie heeft, vóórdat de hacker heeft toegeslagen. Wij monitoren alles voor u waarschuwen alleen wanneer daadwerkelijk te misbruiken informatie is verkregen.


Security state review | Kwetsbaarheid analyse | Pentest | Aanbeveling

Wil je weten hoe jouw omgeving ervoor staat en wat een doorgewinterde cybersecurity expert zou adviseren te verbeteren? Wij hebben door ons intensieve netwerk altijd de beschikking over de beste prijs/kwaliteitsverhouding van deze dienstverlening. Geen omgeving is hetzelfde. Wij weten dat door onze jaren ervaring maar al te goed. Wij weten dan ook precies wie het beste bij jouw omgeving past, voor het allerbeste resultaat. 


Ransomware kwetsbaarheid analyse

Met deze analyse wordt jouw gehele IT-omgeving van een organisatie onder de loep genomen door een ethisch hacker. Net als een kwaadwillende hacker trachten wij tot het hoogste beheerniveau te komen van een IT-omgeving. Zo kunnen we exact inschatten hoe ver een echte ransomware aanval zou kunnen komen in jouw omgeving.

Klik hier voor de brochure.


De allerbeste veilig mailen oplossing

Email encryption Centraal gemanaged email op gateway niveau en op mobile devices.

CipherMail biedt producten die e-mail automatisch beschermen tegen ongeautoriseerde toegang tot e-mail tijdens verzending en in rust. De centraal beheerde coderingsgateway ondersteunt alle belangrijke e-mailcoderingsstandaarden zoals S / MIME, PGP, TLS en PDF-codering en is compatibel met elke e-mailinfrastructuur. De ingebouwde datalekpreventiemodule kan worden geconfigureerd om te filteren op creditcardnummers, bankrekeningnummers, grote hoeveelheden e-mailadressen of andere persoonlijke informatie.


Wereld klasse Sandboxing

Automatische malware analyses

Hatching is de drijvende kracht achter de meeste ontwikkelingen in Cuckoo Sandbox. We zijn er trots op verschillende Open Source-projecten te ontwikkelen en te onderhouden om de security community als geheel te verbeteren. Naast het bijdragen aan Cuckoo Sandbox, biedt Hatching gepatenteerde sandboxing-oplossingen zoals Hatching Triage. Hatching Triage is ontworpen om elke dag grote hoeveelheden malware te analyseren, waardoor het de ideale oplossing is voor MSSP's, SOAR's en CERT's.


Top notch Red Teaming | Outflank

Topniveau op het gebied van reële aanval simulatie.

Wij leveren in samenwerking met Outflank, waar we ook trainingen meer verzorgen, het neusje van de zalm op het gebied van Red-Teaming projecten. Omdat het kennisniveau extreem hoog is van de seniors bij Outflank kunnen zij een absoluut top resultaat neerzetten. De workshop aan het eind van het project zorgt ervoor dat het resilience niveau opzienbarend verhoogt.


Phishingtest as a Service

Awareness testen met integraal resultaat. 

Professionele en exclusieve phishing tests. Tests op een buitengewoon professionele en uitgebreide manier. De specialist die verder gaat dan anderen, zowel technisch als qua omvangrijkheid en meetbaarheid.


Attack Surface management

Voor een goed beeld van je online footprint.

Cybersprint biedt active inzichten in online aanvals oppervakken en digitale risico's.


CISO coach en dwarsdenker

Dwarsdenker en coach voor hoger management in Cyber Security & Privacy.

Wouter Clarie kan met zijn ervaring, kennis en visie zeer waardevolle richting geven aan elke belangrijke strategische besluitvorming.


Cyber Security verzekeringen

Dé Cyber Security assurantie-adviseur die van alle verzekeraars alle voorwaarden en dekkingen in kaart heeft gebracht.

Hierdoor wordt vergelijken en afsluiten zeer gemakkelijk.


Cyber Security Escaperoom

Security Awareness Training Escaperoom

De Cybersecurity Escaperoom is een unieke, realistische, interactieve en vooral leuke security awareness training beschikbaar als online en real-life versie. Het doel van de escaperoom is niet om te ontsnappen, maar de speler kruipt zelf in de rol van een hacker. Hierbij komen de spelers in contact met een breed scala aan cyber security gerelateerde leermomenten. De speeltijd is 30-60 minuten, beschikbaar individueel (online) of in teams (online en real-life), in meerdere talen en moeilijkheidsgraden.

(Virtueel) kopje koffie doen?

Wil jij sparren of meer weten over een of meerdere van deze diensten? Bel of app dan met Dennis Nuijens via 06 588 12 977, of mail naar dennis.nuijens@cqure.nl. Dat mag uiteraard ook buiten kantooruren.