Trainings

 1. Defend Against Modern Targeted Attacks

  26
  Nov
  27
  Nov
  28
  Nov

  Deze editie is vol, maar we houden een wachtlijst aan.

  Maak je op voor een driedaagse kennisintensieve training die je leert hoe je je kunt verdedigen tegen de moderne aanvalstechnieken van red teams en gerichte aanvallers.

  We zullen je niet lastigvallen met de standaard tools van pentesters. En we besteden geen aandacht aan de kant-en-klare regels in je SIEM die eindeloze false positives opleveren. We gaan je juist wel voeden met de nieuwste kennis en technieken van gerichte aanvallers, en geven je hulpmiddelen om je een betere verdediger te maken. Gebaseerd op de vele jaren ervaring in het uitvoeren van Red Teaming operaties, en hands-on SOC- en incident response-ervaring, delen we de essentiële concepten en technieken met je om moderne aanvallen te begrijpen en ertegen te verdedigen.

 2. Windows & Active Directory Security

  ?
  NNB

  In samenwerking met Outflank zullen wij binnenkort een security training bieden waarbij Windows en AD centraal staan. We zijn nog aan het kijken naar een geschikte datum en locatie. Zodra die bekend zijn zullen we hier meer over de inhoud publiceren en volgt er hier een inschrijfformulier.

  Wil je op de hoogte gesteld worden, klik dan op 'meer over dit event' en dan vind je aan de onderzijde een formulier. Vul je dat in, dan houden we jou op de hoogte.

 3. Jouw event bij ons op de agenda?

 4. Hands On Threat Hunting

  ?
  NNB

  Hoe kun je bedreigingen herkennen en opsporen? Threat Hunting is hot tegenwoordig. Maar wat is het precies, en wat is het vooral niet? Deze technische training is voor iedereen die hands-on bezig wil zijn met Threat Hunting. Volg deze tweedaagse training en doe praktijkervaring op met Threat Hunting. De datum en lokatie volgen zo snel mogelijk!

  Wil je op de hoogte gesteld worden, klik dan op 'meer over dit event' en dan vind je aan de onderzijde een formulier. Vul je dat in, dan houden we jou op de hoogte.

 5. Jouw event bij ons op de agenda?