02
Sep
03
Sep

Windows & Active Directory Security

In samenwerking met Outflank zullen wij binnenkort een security training bieden waarbij Windows en AD centraal staan. We zijn nog aan het kijken naar een geschikte datum en locatie. Zodra die bekend zijn zullen we hier meer over de inhoud publiceren en volgt er hier een inschrijfformulier.

Wil je op de hoogte gesteld worden als er meer informatie bescikbaar is, laat dan je naam en telefoonnummer achter door middel van het formulier hieronder.

Programma

LocationWil follow soon ( Amsterdam or Utrecht )

Experts/sprekers

 1. Jarno van de Moosdijk Digital security expert, ethical hacker & director at Outflank

  Jarno is een IT security specialist en professionele hacker. Door zijn jaren van offensieve ervaring, gecombineerd met zijn achtergrond in systeem- en infrastructuur consultancy en beheer, weet h..

  Meer over Jarno van de Moosdijk

  Bekijk op Linkedin

 2. Marc Smeets IT security expert, ethical hacker & co-founder bij Outflank

  Marc is een ervaren professionele hacker en red teamer. Met 10+ jaar ervaring in IT security en 3 jaar als systeem- en netwerkengineer weet hij hoe in te breken en ook hoe te verdedigen. Zijn specifie..

  Meer over Marc Smeets

  Bekijk op Linkedin

 3. Pieter Ceelen IT security expert, hacker & co-founder bij Outflank

  Pieter is een ervaren technisch beveiligingsanalist met meer dan 8 jaar ervaring. Hij heeft ervaring met technische beveiligingsbeoordelingen/ -advies, penetratietesten, respons op incidenten en dreig..

  Meer over Pieter Ceelen

  Bekijk op Linkedin

 4. Stan Hegt Digital security expert and co-founder at Outflank

  Stan is een digitale beveiligingsspecialist en een professionele hacker. Hij heeft meer dan een decennium aan ervaring op dit gebied en heeft een Master of Science-graad in Information Security Techno..

  Meer over Stan Hegt

  Bekijk op Linkedin