Nieuws en ontwikkelingen

Cqure in beeld bij ISPToday.

In het volgende fragment leggen Dennis Nuijens en Remco Bakker uit wat momenteel de trend is in hun sector. Speciaal voor ISPToday hebben zij dit interview mogelijk gemaakt. Het is opgenomen in het kantoor van Cqure in Amsterdam. Met veel dank aan de professionele mensen van ISPToday. Klik hier voor de video

 

ISPToday onderzoekt de ontwikkelingen rondom IT-Security voor ISP’s bij Cqure

De website ISPToday is hét platform voor Internet Service Providers in Nederland. Door hun vele bezoekers en de professionale kundige redactie een echte peiler voor nieuws, ontwikkelingen en achtergronden voor ISP's. Daarom hebben ze Cqure, in de vorm van Remco Bakker gevraagd om hun mening en visie te geven over de ontwikkeling rondom informatiebeveiliging bij de ISP's Wat ziet Remco de komende tijd gebeuren voor en bij deze bedrijven als het gaat om IT-security? Over enkele weken zullen de opnamen te zien zijn op de site van ISPToday Wij zullen u daarvan netje op de hoogte stellen.

 

Cqure met Remco Bakker in Computable

Diginotar is veel in het landelijke nieuws de laatste weken. Computable.nl vroeg daarom aan een aantal experts hoe zij de nabije toekomst zien voor Diginotar. Ook Remco Bakker, expert op het gebied van IT-security, werd gevraagd zijn mening over dit onderwerp te geven. Voor het volledige artikel klik hier

 

Verslag van Security Cafe 21 juni

Op 21 juni, toen het nog zomer was, vond er een interessante bijeenkomst plaats in Zoetermeer met een levendige discussie rondom het thema Identity and Access Management. Voor het verslag van deze bijeenkomst met bijdrage van Remco Bakker van Cqure klikt u hier.

 

Cqure levert bijdrage aan de privacy special van het PvIB

Remco Bakker, operational manager bij Cqure zal ook in het volgende nummer van het vakblad Platform voor Informatie Beveiliging een mooie bijdrage gaan leveren. Opnieuw is Remco benaderd vanwede zijn brede achtergrond op dit gebied en uiteraard omdat de vorige samenwerking uitermate goed is bevallen. Het artikel heeft als werktitel “Privacy en de Corporate Security Officer, een verschuivend perspectief”

 

Cqure is verhuisd

Na drie weken hard werken en de verhuizing is achter de rug. Met trots kunnen wij mededelen dat de verhuizing naar Amsterdam nu echt een feit is geworden. We moeten natuurlijk nog wel wat kleine klusjes doen en wat decoratieve styling aanbrengen maar we zijn vanaf heden in ieder geval volledig operationeel vanuit ons nieuwe kantoor op de Prinsengracht nummer 217C.

 

Cqure gaat per 1 augustus verhuizen naar Amsterdam

Omdat we onze verdere ambities graag verwezelijken vanuit onze hoofdstad, zullen alle activiteiten van Cqure vanaf 1 augustus plaatsvinden vanuit ons prachtige nieuwe kantoor op de Prinsengracht 217C in Amsterdam. Een formeel bericht zal spoedig volgen. Daaraan gekoppeld uiteraard een openingsactiviteit voor onze relaties.

 

Remco Bakker panellid bij het Security Cafe in Zoetermeer

Het security Cafe wordt een aantal keer per jaar georganiseerd door Trust in People. Vooraanstaanden op het gebied van IT security bespreken elke bijeenkomst een ander actueel of interessant onderwerp. Op het evenement van 21 juni aanstaande zal Identity & Access management onderwerp van gesprek zijn. Gezien zijn achtergrond op dit gebied heeft de organisatie gevraagd of Remco Bakker van Cqure als panellid wil deelnemen. Dit is reeds de tweede keer dat de organisatie Remco gevraagd heeft om zijn kennis. Eerder was Remco al op dit evenement als moderator actief. Toen was Security Incident & Event Management onderwerp van gesprek. 

 

DPA organiseert Linking Knowledge bijeenkomst. Cqure participeert.

Op 26 mei aanstaande zal DPA voor haar klanten en medewerkers een evenement organiseren met de payoff: “Hoe blijf je fit voor de toekomst”. Naast personal trainer Michael Aberkrom zal Remco Bakker, directeur van Cqure, een presentatie geven over gezonde IT omgevingen. Omdat Remco jarenlange ervaring heeft in de IT security wereld en regelmatig publicaties en presentaties verzorgt rondom dit onderwerp heeft DPA hem gevraagd een bijdrage te leveren aan de Linking Knowlegde bijeenkomst. Voor een link naar de website van DPA klik hier

 

Remco Bakker, partner van Cqure schrijft voor vakblad PvIB

Samen met Lex Dun van CapGemini deed Remco verslag van de PvIB bijeenkomst waar het boek “trends in IT beveiliging” gepresenteerd werd. Dit is gepubliceerd in het vakblad Platform voor Informatie Beveiliging. U kunt hier het verslag in zijn geheel lezen. Het artikel.

 

Nieuwjaarsactie Q1 was groot succes!

Graag danken wij iedereen die heeft meegewerkt aan de Cqure nieuwjaarsactie. Wij zijn erg blij met onze nieuwe relaties en opdrachten. Omdat dit zo'n succes was hebben we besloten ook een speciale zomeractie te bedenken. Hierover hoort u later meer. Wij houden u op de hoogte!

 

Cqure is officieel partner van Microsoft voor cloudsecurity

Microsoft Certified Partner

Microsoft heeft Cqure gevraagd om als onafhankelijk adviseur te helpen bij security vraagstukken van hun klanten bij het gebruik van BPOS / Office 365. Dit zijn dé cloudoplossingen van Microsoft. Om goed samen te kunnen werken is Cqure daarom partner geworden.

 

Cqure en E-office gaan samenwerken

E-office heeft samen met Cqure besloten intensief samen te werken bij organisaties welke overwegen om hun infrastructuur met Google Apps in te richten. Cqure zal daarbij onafhankelijk advies geven met betrekking tot de security aspecten van Google Apps. E-Office is een van de belangrijkste suppliers van Google Apps in Nederland.

 

Nieuwjaars actie bij Cqure!

Nieuwe professionals ontvangen een iPad of telefoon naar keuze bij opdracht.

 

Cqure wenst iedereen een gelukkig, gezond, succesvol en vooral liefdevol 2011 toe!

Cqure wenst iedereen een gelukkig, gezond, succesvol en vooral liefdevol 2011 toe!

 

Ontvang de wekelijkse Cqure Update

Sluiten