Cqure helpt grootste cloudprovider van Nederland met haar Informatiebeveiliging

De nummer één cloud serviceprovider van Nederland, CloudVPS uit Rotterdam heeft Cqure gevraagd hen te helpen met het behalen van een ISO 27001 certificaat. Op Cloud gebied is CloudVPS zeer vooruitstrevend door hun aanpak, technische kennis, omvang en hun gigantische VPS (virtual private server) park.
 

De opdracht is door het cloud-aspect inhoudelijk vrij complex. Cqure is gevraagd een selectie te maken om de juiste professional te kunnen presenteren. Omdat de lat erg hoog ligt bij CloudVPS is de selectie zeer intensief tijdrovend gebleken. Uiteindelijk is het Cqure, met veel voldoening, gelukt om dit te bewerkstelligen. Er wordt momenteel dan ook hard gewekt aan het behalen van de certificering.


Met het behalen van deze ISO certificering voor informatiebeveiliging creëert CloudVPS direct een significant voordeel ten opzichte van haar collega’s. CloudVPS  maakt hiermee weer een prachtige stap voorwaarts in de kwaliteit van haar dienstverlening. Cqure is trots hieraan haar bijdrage te kunnen leveren.