Maturing Business Information Security Congres op 20 juni 2012

Cqure heeft een uitstekend relatie netwerk in de IT-security branche. Daarom heeft B-Able, één van onze zeer gewaardeerde business partners, ons gevraagd om een aantal van onze relaties uit te nodigen voor dit kwalitatief bijzondere congres. Het congres is niet alleen bijzonder door de prachtige locatie, maar vooral door een aantal zeer maatgevende, internationale sprekers die aanwezig zullen zijn. Cqure heeft een beperkt aantal invitaties ter beschikking.

Waarom dit congres bezoeken?

Gebrek aan adequate informatie beveiliging kost het bedrijfsleven jaarlijks veel geld en juridische kopzorgen. Organisaties moeten hierdoor naar een hoger beveiliging volwassenheid niveau toe te groeien, om deze problemen het hoofd te bieden. Het jaarlijkse internationaal georiënteerde congres “Maturing Business Information Security” behandelt op unieke wijze deze en vele andere onderwerpen. 

Internationale topsprekers  

Met vooraanstaande internationale topsprekers (op directie niveau) uit de markt van wetenschap en technologie. Nog nooit zijn er op een congres in Nederland zoveel internationale topsprekers van verschillende technologie marktleiders bij elkaar geweest! In 2011 werden de sprekers en onderwerpen door de bezoekers beoordeeld met een 8.5. De locatie en catering zelfs met een 9. Dit congres is gratis en kent een besloten karakter. Plaatsen zijn beperkt.
 

Klik hier voor de flyer. In het programma boekje dat volgt zal het definitieve programma worden gepresenteerd.